TRANSLATE

Comenzile: se primesc pe MAIL: bebestudio11@yahoo.com SAU WhatsApp - 0720.765.767.Specificati categoria din care face parte produsul, codul numeric de identificare si NR. de Tel. la care va putem contacta. Noi facemm grafica de personalizare, o trimitem pentru confirmare pe mail-ul/whatsapp-ul dumneavoastra. Cand avem acordul de Print lucrarea se da in executie. Timpul de livrare este de maxim 5 zile. Trimitem cu Fancourier, plata ramburs, cost transpot 22 ron.Va stam la dispozitie la Tel. 0720.765.767.

Asortate Nunta - Tema Iubire
http://www.bebestudio11.com/2017/01/galerie-foto-nunta-modele-asortate.html

Modele Asortate Nunta - Tema Iubire
 In site-ul nostru am creat modele asortate pentru nunta. Aceste modele contin: invitatie, marturie, plic de bani, meniu, nr de masa in culorile si tema propusa.
De aceasta data propunem tema “ Iubire”. Culoarea predominanta astfel aleasa este rosul. Cea mai puternica culoare reprezentand focul, patima, perseverenta, in definitiv trasaturile fundamentale ale iubirii.
Personajele alese sunt delicate, completand astfel imaginea creata.
Marturiile propuse sunt magnetii de frigider dreptunghiulari sau rotunzi si carticele personalizate. Carticelele vin cu propunere de text dar va asteptam cu textul vostru, cu dorinta de a specifica incadrarea in pagini.
Plicurile de bani, meniurile si nr de masa urmeaza aceeasi tema.
Plicul de bani este realizat din hartie foto de 220 g, impaturita in 3 parti. Are un buzunar generos pentru banuti.
Daca tema “ Iubirii” v-a placut, noi va asteptam cu mare drag sa colaboram in crearea personalizata a printurilor  voastre de nunta.
Ne semnam cu respect: echipa bebestudio11