Modalitatea de comanda


http://www.bebestudio11.com/2016/12/modalitatea-de-comanda-modalitatea-de.html
Buna ziua,
Comanda se trimite  pe mail: bebestudio11@yahoo.com sau pe WhatsApp - 0720.765.767 (cum va este mai  usor)
Va rugam sa ne treceti in comanda si nr. Dvs. de telefon daca folositi mail-ul..
Noi  facem grafica, o trimitem pe mail-ul / whatapp-ul dumneavoastra pentru confirmare. Cand avem acordul de print dam lucrarea in executie.
Dureaza maxim 2 zile din momentul acordului.
Trimitem cu fancourier-ul, plata ramburs, cost - 22 ron.
Site: www.bebestudio11.com
Contact: 0720.765.767
Comanda minima este de 80 ron.


Modalitatea de comandă este următoarea:
- Alegeți produsul și numărul modelului dorit.
- Cantitatea.
- Datele de personalizare în funcție de produs și model. Exemplu: nume, date calendaristice care vreți să fie trecute în personalizare, fotografie, text, alte date. - Oferim o personalizare cât se poate de complexă: Putem schimba la modelele propuse de echipa noastră elemente grafice. Exemplu: Culoare fond, ramă, text, font text , adăugare sau eliminare elemente grafice. Important de reținut: aceste cerințe speciale vor fi executate fără costuri suplimentare, dar în unele situații vor exista limitări grafice și tehnice. Dacă vom fi în aceasta situație vă vom comunica acest lucru și vă vom ajuta cu sugestii pentru a putea veni în întâmpinarea dorințelor dumneavoastră.
- Personalizăm  cu grafica oferită de dumneavoastră în condiÈ›iile în care acesta  corespunde tehnic pentru a putea realiza produse de o calitate grafică cât mai ridicată. Un exemplu ar fi o rezoluÈ›ie grafică corespunzătoare, suficientă pentru realizarea unui print de calitate.
- Trimiteți comanda și datele pe mail bebestudio11@yahoo.com.Vă rugăm să trimiteți aceste date pe mail și nu prin intermediul telefonului pentru a putea realiza o comunicare cât mai corectă.

Accept:
- După primirea datelor vom proceda la realizarea graficii.
- Grafica va fi trimisă pe mail către client pentru acceptul final sau eventuale modificări.
- Vă rugăm insistent să verificați mailul după lansarea unei comenzi pentru a face aceasta verificare a graficii și pentru a vă da acceptul final.
- Nu trimitem comanda fără acest accept.
- În acceptul final nu uitați să precizați adresa și persoana care va ridica coletul (persoana să aibă aceiași adresă ca și cea de expediție), in caz contrar pot fi întâmpinate dificultăți în ridicarea coletului.