politica de confidentialitatePolitica de confidentialitate


Acest site web este deținut și administrat de către BebeStudio11. Prin utilizarea acestui site, sunteti de acord cu Politica de Confidențialitate a acestui site web (“bebestudio11.com”), care este prezentată pe această pagină de web. Politica de Confidențialitate se referă la colectarea și utilizarea informațiilor personale pe care ni le-ati furnizat prin acțiunile dumneavoastra pe site-ul nostru web.
Această Politică de Confidențialitate este în plus față de Termenii și Condițiile pentru bebestudio11.com și trebuie citită luând în considerare și acești termeni și condiții.
Recunoastem importanța protejării confidențialității informațiilor colectate despre vizitatori pe site-ul nostru web, în ​​special informații care sunt capabile să identifice o persoană (“informații personale”). Această Politică de Confidențialitate guvernează modul în care informațiile dumneavoastra personale, obținute prin intermediul site-ului web, vor fi tratate. Această Politică de Confidențialitate trebuie revizuită periodic, astfel încât să fiti informat cu privire la orice modificare.

Informatii personale

Informațiile personale despre vizitatorii site-ului nostru sunt colectate numai atunci când sunt trimise cu bună știință și în mod voluntar și colectăm informații personale numai în măsura în care este necesar pentru practicile noastre comerciale. Orice informație pe care o adaugam pe acest site web este strict folosită de noi și nu este împărtășită cu nicio altă entitate, publică sau privată, din orice motiv. Nu vom vinde sau dezvălui nici o listă sau alte date pe care le potem păstra și nici nu le cumparam din alte surse. Este intenția noastra ca această politică să protejeze informațiile dumneavoastra personale de a fi tratate în orice mod care nu este în concordanță cu legile privind confidențialitatea aplicabile din România.

Utilizarea informațiilor

Informațiile personale pe care vizitatorii le trimit pe site-ul nostru sunt utilizate numai pentru scopul pentru care sunt trimise sau pentru alte scopuri secundare care au legătură cu scopul principal, cu excepția cazului în care dezvăluim alte utilizări în această Politică de Confidențialitate sau în momentul colectării.

Colectarea informațiilor despre membrii înregistrați

Ca parte a înregistrării la noi, colectam informații personale despre dumneavoastra pentru a beneficia de serviciile noastre. Pentru a face acest lucru, poate fi necesar să ne furnizati informații suplimentare, detaliate mai jos.

Înregistrare

Înregistrarea este complet opțională – dacă nu doriti să va înregistrati pur și simplu procesati o comandă ca vizitator. Înregistrarea poate include trimiterea numelui, a adresei de e-mail, a adresei, a numarului de telefon, a opțiunii de primire a actualizărilor și a materialelor promoționale și a altor informații. Puteti accesa aceste informații în orice moment.

Dezvăluirea informațiilor personale

În afară de cazul în care ati dat consimțământul sau dezvăluirea informațiilor personale este necesar pentru a atinge scopul pentru care a fost trimis, informațiile personale pot fi dezvăluite în situații speciale în care avem motive să credem că acest lucru este necesar pentru a identifica, a contacta sau a acționa în justiție împotriva oricărei persoane vătămătoare , rănirea sau interferența (în mod intenționat sau neintenționat) cu drepturile sau proprietatea noastra, cu utilizatorii sau cu oricine altcineva care ar putea fi vătămat de astfel de activități. De asemenea, putem divulga informații personale atunci când credem cu bună-credință că legea cere divulgarea. Putem angaja terțe părți să va furnizeze bunuri sau servicii în numele nostru. În această situație, putem divulga informațiile dumneavoastra personale acelor terțe părți pentru a va satisface cererea de bunuri sau servicii.

Securitate

Ne straduim să asiguram securitatea, integritatea și confidențialitatea informațiilor personale transmise site-ului nostru, analizam și actualizam măsurile de securitate în lumina tehnologiilor actuale. Din păcate, nici o transmisie de date prin Internet nu poate fi garantată în totalitate.
Cu toate acestea, ne vom strădui să luam toate măsurile rezonabile pentru a proteja informațiile personale pe care le-ati putea transmite sau de la produsele și serviciile noastre online. După ce primim transmisia dumneavoastra, vom depune toate eforturile pentru a asigura securitatea sistemelor noastre.
În plus, noi și contractorii care oferă servicii legate de sistemele noastre de informații sunt obligați să respecte confidențialitatea oricăror informații personale deținute de noi. Cu toate acestea, nu vom fi trasi la răspundere pentru evenimentele apărute ca urmare a accesului neautorizat la informațiile dumneavoastra personale.

Legături către alte site-uri

Momentan nu oferim legaturi catre alte site-uri.

Probleme sau întrebări

Dacă aveti alte întrebări referitoare la politica noastra de confidențialitate sau dacă aveti o problemă sau plângere, va rugam sa ne contactati.